Carpe Sensus – Fånga Känslan

Brudpar

Grattis grattis till ert stundande bröllop. Jag har under mina år varit på bröllop många många gånger och det är fortfarande lika roligt och spännande.

Som en liten extra gåva får du 2021 samma priser som 2020

Numera tar jag bara kortare fotograferingar som porträttbilder i kyrkan. Porträttbilderna tar jag ofta i studion men även ute. Du som vill bevara din dag med någon bild att hänga på väggen kanske en fotobok och tackkort är jag ett bra alternativ till dej. Jag är dessutom den fotografen som inte haft några paketpriser på flera år, ni betalar för det ni vill ha. Men 2020 ändrar jag lite på det på begäran från par.

Jag tar 1500 kr/ timme då jag fotograferar och sedan bestämmer Ni själva hur mycket ni vill beställa. Jag har priser på förstoringar från 295 kr och uppåt. Ramar har jag också i massor och då är det träramar av hög kvalitet.

Fotoböcker för de minsta från 2090 kr och uppåt beroende på vad du själv vill bevara från din dag.

Paketpris är nytt för 2020 Jag fotograferar porträttbilder och i kyrkan samt utanför kyrkan. Det är ca 3½-4 timmar med er och kameran. Sedan sitter jag många, många timmar framför datorn och framkallar era bilder digitalt.

I priset ingår förutom fotograferingstid och datortid även 30-50 digitala filer högupplösta samt 1st förstoring 30*40 samt 2 st förstoringar 18*24 utskrivna på fotopapper. Jag bestämmer vilka bilder du får både digitalt och utskrifterna.

Paketpris: 11985:-

Paketpris budget 2020 Här fotograferas bara porträtten 2 timmar innan eller efter vigsel. I priset ingår förutom fotograferingstid och datortid även 15-20 digitala filer högupplösta samt 1st förstoring 30*40 samt 2 st förstoringar 18*24 utskrivna på fotopapper. Jag bestämmer vilka bilder du får både digitalt och utskrifterna.

Paketpris budget: 7985:-

Körersättning utanför Ängelholms kommun tillkommer med 39:-/mil + 350:-/timme